Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Urla Hakan Çeken Anadolu Lisesi

Telefon : 0232 766 16 73
Belgegeçer : 0232 766 16 83
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://uhcal.meb.k12.tr
Adres : Kalabak Mah. 3016 Sok. No 35 35440 Urla/İZMİR
VİZYON : Bütün birimleri ve paydaşları ile yaşadığı çevre başta olmak üzere, ülkesinin ve dünyanın sorunlarına duyarlı, milli değerlerini çağın gerekleriyle kurgulayan, eğitim, bilim, sanat, spor vb. alanlarda önemli başarılara imza atacak, “iyi insan iyi vatandaş” olmayı hedefleyen insanların yetiştiği bir kurum kimliği kazanmak ve onu geliştirerek sürdürmektir.
MİSYON : Öğrencilerimizin temel eğitimleri boyunca Türk Milli Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda yetişmelerini sağlamak, onları Atatürk’ün ifadesiyle ”Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür” nesiller olarak ülkesinin ve insanlığın hizmetinde bilinçli bireyler olarak hayata hazırlamaktır.
BAŞARILAR : Okulumuz 2023-2024 eğitim öğretim yılı itibariyle liseye geçiş sınavıyla LGS öğrenci alan proje okulu kabul edilmiştir. LİSEYE GİRİŞ SINAVI ile 90 öğrenci alınacaktır. Sınav puanı başvuru durumuna göre değişecek olup Urla bölgesinde öğrencilerin sınavla gidecek okul sıkıntısını giderecek olup ulaşım çevre ilçelerden velilerce kiralanan otobüslerle sağlanmaktadır.

Öğretmen :39
Öğrenci :379
Derslik :20
Çok Amaçlı Salon :1
Kimya Laboratuvarı :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Fizik Laboratuvarı :1
Müzik Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Oyun Odası :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2022
Revir:1
Öğretim Şekli :Normal
Saatler : 08:50 - 15:50
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : ingilizce/Almanca
Isınma : Kalorifer-DOGALGAZ
Servis : servis araçlarını veliler tutmaktadır. urludan öğrencilerin giriş ve çıkışlarında belediye minibüsleri işlemektedir.
Ulaşım : Toplu taşıma araçları kullanılır ise okul biraz yürüme mesafesindedir (1 km). Ancak veliler tarafından tutulan okul servis araçları mevcuttur. Urla merkez ve çevre yerleşimlerden.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Kekliktepe tabir edilen rakımı görece yüksek bir yerde olduğundan deniz ve orman manzarası çok güzeldir. Okulumuz villalar arasında KOLEJ havasında bir cazibeye sahiptir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İzmir iline 30, Urla ilçe merkezine 6 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri : 90 öğrenci sınavla LGS alınmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri : LGS BAŞARISI İLE ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. Tavan ve taban puan bu yıl ilk defa sınavla öğrenci alacagımız için başvuru durumuna göre değişiklik gösterecektir.
Okulun Sınav Başarı Durumu : 2021-2022 yılına ait başarımız eklemiştir.
Sportif Etkinlikler : Voleybol, basketbol ve futbol takımları her yıl başarı kazanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : yerel projelerden beş adet projemiz vardır.
Yazdır :